Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet

 

 

Labor-lelet kiadás rendje.

Részletek

Házirend

Tisztelt Pácienseink!
2023. január 23-tól az alábbi táblázatban szereplő telefonszámokon kérhető előjegyzési időpont Rendelőintézetünk szakrendeléseire.
Fontos változások: a Nőgyógyászati szakrendelés előjegyzési időpont nélkül is igénybe vehető. A Tüdőgyógyászati szakrendelésre a továbbiakban a Betegirányítás (74-550-977) ad időpontot.

 

Részletek

EFI támogató csoport

Részletek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy az I. számú Krónikus Belgyógyászati Osztályon fekvő családtagjuk állapotáról Dr. Gyimesi Évától érdeklődhetnek, munkanapokon keddtől péntekig a 901-es melléken. Intézményünk telefonszáma: 74/550-999.


 

Tájékoztató

Tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet laboratóriumában levett vérminták leleteit a következőképpen vehetik át:

1.Amennyiben nem kér papíralapú leletet, javasoljuk az eeszt használatát!

2.Amennyiben papíralapú leletet kíván átvenni, szíveskedjen a vérvételkor ezt a vért vevő kollégánknak jelezni! a lelet legkorábban a vérvételt követő napon, 11.00 és 14.00 óra között vehető át a rendelőintézet bejáratánál, személyesen, személyazonosítást követően!

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a foglalkozás-egészségügyi alap- és szakellátási rendelésünk időpontja 2022-től megváltozik.
A rendelést KEDDI napokon lehet igénybe venni, előzetes időpontfoglalást követően.
Előjegyzési időpont a 06-74-550-968-as telefonszámon kérhető, KEDDENKÉNT 7.00-8.30-ig, illetve 13.30-14.50-ig.

 

Rendelőintézeti szabályok

Az osztályok látogathatók a látogatási rend szerint.

Részletek

Tájékoztató COVID-19 elleni oltások kétnyelvű igazolásának kiadására vonatkozóan!

Részletek

 

Hangostérkép

Áttekintő térkép

A háromszintes épület a város központjában, a Bajcsy-Zsilinszky utca 25. szám alatt található. A hosszú, téglalap alapú épület nyugati szárnyát érinti a térkép, mely a Rendelőintézet területe. Minden szinten biztosítva van az átjárás a keleti szárnyba. Az akadálymentes főbejárat az épület közepén van, illetve további két bejáraton át is megközelíthető a kórház. Az akadálymentes intézmény kerekesszékkel bejárható, indukciós hurkokkal, vezetősávval, Braille-feliratokkal, beszélő lifttel lett felszerelve. A nagyméretű lift a főbejárat közelében található, a -1. szinttől (alagsor) az 1. emeletig visz. Hívógombja jobb, belső gombsora a bal oldalon van, mindegyik jól érzékelhető Braille jelzéssel van ellátva. A nyomógombok közötti eligazodást kissé nehezíti, hogy több, különböző piktogramos és jelzőfényes álgombot is találunk a függőleges gombsorban. Az épületben egy lépcsőház is segíti a szintek közötti átjárást, mely a nyugati szárny közepén található, a déli oldalon. A -1. szinttől az emeletig tartó lépcsősor jobbra forduló, kétpihenős, kétoldali duplakorláttal ellátott. Az alagsori szinten a lépcső alja nem beépített, aláfutás veszélye áll fenn. Az épület belterében vezetősáv került kialakításra, mely csak színében tér el a járólaptól, felületében nem: a -1. szinten szürke alapon sárga, a földszinten szürke alapon zöld, az emeleten pedig, szürke alapon barna színű, de egyik sem képez erős kontrasztot. A közlekedő közepén futó vezetősáv minden, betegek által használt ajtóhoz leágazik. Az ajtók mellett, a kilincs felőli oldalon, vállmagasságban Braille feliratos táblákat találunk, melyeken az ajtószámozás nem, csak az adott helyiség funkciója jelenik meg. A fém felületű Braille felirat arányos, nyomatéka kevéssé erős. A hívórendszer ajtószámozás alapján működik. A bejáratnál, az összes szintet ábrázoló információs táblát találunk, amely Braille-felirattal is ellátott, valamint az épület egyes szintjeinek tapintható, gyenge nyomatékú jelmagyarázatos alaprajzát is tartalmazza. Az épület megvilágításában többnyire a természetes fény dominál, különösen a földszinten és az első emeleten. A széles folyosók oldalról és felülről is kapnak napfényt, az első emelet galériája miatt. A világos színű fal és a sötét színű ajtók erős kontrasztot képeznek, a bejáratok jól lokalizálhatóak. A sima falfelület lehetővé teszi a falkövetést, de a széles folyosók falai mentén nagyszámú akadályt találunk: ülőbútorokat, állófogasokat, szemeteseket stb. A szinteken, a szakrendelőkbe történő behívás digitális sorszám-rendszer segítségével működik, mely nem beszélő, csak szignállal jelzi a következő sorszám sorrakerülését.

Az egyes szintek funkciói

1. szint:
EKG Kardiológia, Belgyógyászati és Anyagcsere Szakrendelő, Nőgyógyászati Szakrendelő, Szemészeti Szakrendelő, Fül-Orr-Gégészeti Szakrendelő, Család és Nővédelmi Tanácsadó, Ortopédiai Szakrendelő, Foglalkozás-Egészségügy, Laboratórium

Földszint:
Központi Betegirányító, Ultrahang, Endoscopia 1. és 2., Sebészet Traumatológiai Szakrendelő, Röntgen, Bőr és Nemibeteg Gondozó Bőrgyógyászati Szakrendelő

Emelet:
Ideggyógyászati Szakrendelő, Fiziotherapia, Gyógytorna, Gyógymasszázs, EEG, Csontsűrűség-mérés, Reumatológiai Szakrendelés, Titkárság, Bér- és Munkaügy, Pénztár, Könyvelés, Anyaggazdálkodás, Igazgató Főorvos, Gazdasági Igazgató, Műszaki Igazgató